måndag 21 september 2009

Tvångssterilisering någon?

Jag hoppas åh så hårt att det här är ett påhitt a'la aftonbladet men jag misstänker att så inte är fallet. De här människorna ifrågasätter alltså hur en massiv mekanisk trappgiljotin kan göra att man förlorar fingrar om man ramlar i den. De ifrågasätter även varför rulltrappan fortfarande är i bruk. Det är ta mig fan helt jävla fantastiskt! Varför inte låta din treåring leka jage på E4:an? Eller bada obevakad i den djupa delen av bassängen? När den sen blir överkörd eller drunknar kan du ifrågasätta varför inte alla bilar tas ur bruk. Eller simhallar för den delen. Om du låter din treåring åka rulltrappa utan att hålla i den är du helt enkelt dun i hela huvudet. Svårare än så är det inte. Donera din egen jävla tumme och ta trapporna nästa gång.
Jag ser framför mig hur alla studenter på Stockholms universitet ligger döendes i högar halvvägs upp i rulltrappan för att de satt den ur bruk för att en dum jävla förälder tror att det räcker att stå bakom sin treåring i rulltrappan. Att de sen berättar om detta i tidningen gör att jag vill slå dem och se till att någon tvångsomhändertar den där stackars fyrfingrade ungen.
Skämmes ta mig fan!

***********************************************************
Nu dagen efter är det mamma Mia (ja, vad annars?) som undrar varför hennes unge inte kan åka rulltrappa. Finn ett fel. Finn tusen.

3 kommentarer:

Louise sa...

Jag har nära nog fobi för rulltrappor & håller STENHÅRT i barnen. Håller med om att det är ens eget ansvar. Så löjligt att dra det längre än då. Man får inse sina brister ...

RaQ sa...

Det är det som är skillnaden mellan dig och en dålig förälder :)

Re-volta sa...

påminn mig om varför det är jag som har soc i hälarna är du snäll?