lördag 4 september 2010

Die maddafakkas! Die!

Jag har tidigare, för ungefär ett och ett halvt år sen spytt galla över aftonbladet plus. Nu är det dags igen. Det får liksom inte gå för långt mellan gångerna.

Här har vi ytterligare ett ypperligt exempel på denna oerhört undermåliga tidnings härliga medmänsklighet. Du får se ett gäng i mitt tycke ganska äckliga fläckar och ordet cancer är fetat. Förstå hur det pirrar till i alla stackars hypokondriker. Vissa av fläckarna ser rentav onda ut och flera lever upp till alla kriterier för att faktiskt kunna vara elakartade.
Nu då, när folk har hunnit vrida sig fördärvade för att kunna inspektera de där små köttbullarna på ryggen eller nåt annat otillgängligt ställe och faktiskt vill kolla om de är farliga så.... tadaaaaaa! För vi på Aftonbladet har inget som helst informativt intresse. Vi vill mest att folk ska betala för skiten. Om de faktiskt har maligna fläckar som asap borde undersökas noggrant så är det synd för dem om de är för snåla för att betala. Haha! Lång näsa! Happy death!

Nu är ju internet.com så fiffigt att man faktiskt kan söka information utanför aftonbladet. Här visar svt till exempel alldeles gratis vad man ska kolla efter.

Inga kommentarer: