tisdag 14 juli 2009

Stay Friends

För längesen, innan Facebook kom nån på en rätt rolig idé. Sen kom Facebook och jag gissar att Stay Friends inte är nån direkt kassako längre. Jag vet inte men det här jävla hemlighetsmakeriet och smusslandet skulle aldrig få mig att betala 228:- för ett år ens av medlidande. Betalar jag inte får jag inte se något av det blurrade, dvs allt. Dagisfasoner ta mig fan.

 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ja fan usch för dem! Droppen var när de, efter att jag nyfiket betalt pengar för att få kommunicera med gammalt folk - förnyade mitt medlemsskap och drog pengar från kontot utan att jag godkännt det. Sen var det inte roligare att en gammal tjejkompis bara kontaktade mig för att nätverka med sin nätverksmarknadsföring....då fick jag ännu mer äckel av det.
/Mia

RaQ sa...

Åh, det klassiska vidrarpengarsålängevibarakan-
tricket.Jag avskyr sånt. Ännu mer avskyr jag nätverksmarknadsföring och alla typer av pyramidverksamheter. Jag är helt fascinerad över att folk som jag tror känner mig ens tänker tanken att fråga mig. Allra mest kanske jag avskyr den gamla klasskompisen som på facebook en gång i månaden skickar förslag på att man ska bli fan av nån jävla smyckeshop hon är inblandad i. Har aldrig varit där, kommer aldrig gå dit. Jag hatar henne lite i skymundan istället.