onsdag 12 november 2008

Lätta

Jag blir så glad när reklam är lyckad och verklighetstrogen. Lättas reklam med en föredetta fröken Sverige är verkligen båda delarna. Ett illa matchat par är ute på värsta djungeltrippen. Med sig har de Lätta. Har man med sig Lätta måste man ha ett kylskåp. Eller vad dum jag är. Det är klart att man kan äta wannabesmör som legat i en fuktig ryggsäck i tropisk hetta i en vecka. Vad tänkte jag på?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Appropå tropisk hette. Nu har jag börjat skriva igen på min blogg och mitt senaste inlägg är från min underbara semester på Gran Canaria.

Puss

Anonym sa...

en annan reklam jag stör mej på är snubben som plåtar lejon på savannen och mitt i all spänning kommer på att han är röksugen. det är väl för satan då man INTE blir röksugen, när man liksom har nåt att göra. trodde jag. jag är iofs ingen rökare.

RaQ sa...

Din teori är rätt. I ett sånt läge skulle man nog inte tänka på nikotin öht. Framför allt vore det ju skitdumt att tända en cigarett eller spraya nån fejkrökpryl när man väl har djuren inom räckhåll. Hörru Lejon! Är det lugnt om du pausar lite här? Jag ska bara spraya lite.