måndag 20 oktober 2008

Gudomligt

Nog för att jag är kyskt okunnig om manslemmar men sist jag var i kontakt med en så var den inte konstant fuktig. Den hade definitivt inte fixat att fukta "en mängd post it-lappar". Rätta mig gärna om jag har fel. I min fantasi har den här ett finger med i leken.
Domkapitlet; Skämmes för fan! Skämmes!

88 kommentarer:

Anonym sa...

Och hur fan fick de reda på att han fuktat med kuken? Man skulle kanske kunna tänka sig att han faktiskt är så jävla otvättad att han är fuktig hela tiden och det var lukten som avslöjade honom. Jag ska fan olla min chefs tangentbord i morgon.

RaQ sa...

Det var nog Gurra som sa det. Om man ollar ett tangentbord måste man nästan göra det i en viss ordning och liksom skriva något. Så otvättad får man inte vara förresten, det är inte pk.

Anonym sa...

Du menar typ qwerty eller dvorak, eller ska man börja med det numerära? Nej, man får aldrig vara så otvättad men jag kan lugnt tänka mig att man är det om man ens kommer på idén att olla post-it lappar och därefter börja sätta upp dem.

RaQ sa...

Det beror lite på, är din chef en han så är det fritt fram att skriva vad fan som helst, är det en hon är det totalt förbjudet att ens komma nära hennes tangentbord.

Anonym sa...

Men det känns som diskriminering, jag väljer att behandla alla lika illa så känner ingen sig kränkt, eller snarare alla känner sig kränkta.

RaQ sa...

Det är diskriminerande att olla nån som inte kan olla tillbaks.

Anonym sa...

men hon skulle kunna mutta mig istället.

RaQ sa...

Det krävs lite mer flashande för att mutta. Ni kanske inte är så intima med varann?

Anonym sa...

nu är det en han det gäller men som kvinna kanske man skulle kunna använda fittfördelarbrallorna så kan man gnugga halva tangentbordet på en gång, då blir det inte heller så mycket flashande.

RaQ sa...

Där har du ju sannerligen ett användningsområde för byxorna, det har du rätt i. Själv kör jag ett hårdare spel. Ollar du mitt tangentbord så andas jag analt på ditt. Så är det bara.

Anonym sa...

fast jag duschar minst en gång per dag så risken finns att du aldrig skulle veta om jag ollat ditt tangentbord, ja om du inte var där samtidigt som jag gjorde det. Tänk om folk har ollat ditt tangentbord i åratal utan att du vet om det...

RaQ sa...

Ja, risken är stor i mitt gigantiska kollektiv på 24 kvadrat. Det ollas säkert friskt här när jag inte är hemma.
Känner du nån jag känner?

Anonym sa...

tror inte och hoppas inte jag känner någon som ollar någonting, jag har dock misstankar angående några smutspunkare jag är bekant med, de kan man inte lita på.

RaQ sa...

Nu hörde du lite fel så jag frågar igen: Känner du nån som känner mig? Vet du vem jag är? Vet jag vem du är? Smutspunkarpolare? Är du 18?

Anonym sa...

Vet inte. Nej. Nej. Nej, bekanta från min länge sedan passerade gymnasietid. Känner du mig?

RaQ sa...

Det är ju det jag undrar. Det är nämligen förbjudet enligt lag att sitta och kommunicera undercover med nån man vet vem det är i just den människans blogg och om så är fallet måste jag nog döda dig. Kanske till Chad VanGaalenlåten överst på bloggen. Längesen gymnasiet? Är du en fyrtioåring med smutspunkardrömmar?

Anonym sa...

nej, jag är ingen fyrtioåring med smutspunkardrömmar. Ja, längesedan gymnasiet, är du en artonåring som precis hoppat av?

RaQ sa...

Som du säkert ser på alla bilder är jag en anorektisk tjej på sexton vintrar med en vulgär überblond snedbena och alldeles för mycket brunkräm. Jag går i ettan på nån fin privat gymnasieskola och överanvänder min gåsjacka och pappas plastkort.
Haha blev du lite stött?

Anonym sa...

Nej, det är svårt att få mig stött. Jag kan fixa fejkade gåsjackor, enda abret är att allt dun ligger som en massiv valk runt midjan efter ett par månader, men man ser grym ut innan.

RaQ sa...

Tack men nej tack, jag har massiva valkar så det räcker.

Anonym sa...

Men då kan du hävda att det är jackan och ingen kan hävda motsatsen.

RaQ sa...

Skitjobbigt att gå runt i jacka jämt. Dessutom skulle jag ju bli ännu fetare då. Nä, det var en ganska dålig ide.

Anonym sa...

ja, fan vad varmt det skulle bli på sommaren. Jag måste duscha lite nu om jag ska kunna stealth-olla någons tangentbord i morgon.

RaQ sa...

Det är bara töntar som ollar rena.

Anonym sa...

Då skiter jag hellre i att olla alls.

RaQ sa...

Det låter som ett vettigt beslut.

Anonym sa...

Vilken respons Du fick på detta inlägg... :-)

Tänkte bara att jag skulle länka till en sajt om ollning som jag råkar känna till, men som jag absolut inte har bidragit till.

RaQ sa...

Hahahahaha. Vad heter det nu då? Den som sa't han la't? Tack för ett fantastiskt tips. Hälsa hem.

Anonym sa...

din blogg kommer bli känd som ollningsbloggen och sen kommer du bli tvungen att skriva om ollning dagligen, bara att säga upp dig och satsa till 100%.

RaQ sa...

Om jag ändå kunde olla själv och bli en del i denna storhet.

Anonym sa...

kvinnor kan allt de vill.

RaQ sa...

Det har du bannemej rätt i men ingen regel utan undantag. Undantaget i det här specifika fallet är just att olla.

Anonym sa...

du kan få bli hedersollar. Det är ändå överskattat att olla saker plus att det medför en viss fara, man kan t ex olla ett glas hos någon och sen så råkar man dricka ur glaset själv, inte bra.

RaQ sa...

Vad hade det varit för äckligt med det? Nu förstår jag faktiskt inte.

Anonym sa...

det är ju äckligt att dricka ur glas.

RaQ sa...

Jaha, du menar så. Vad dricker du ur? Läderpungar?

Anonym sa...

träkåsor och ibland mina sockiplast.

RaQ sa...

Dina ollade sockiplast? Vad gör du för att förtjäna brödfödan?

Anonym sa...

Säljer sockiplast och även håller föreläsningar om dem. Fast jag kan ha sagt upp mig idag när jag meddelade att jag inte tänkte jobba mer den här veckan för att jag tyckte att det var tråkigt, det visar sig.

RaQ sa...

Kostar de ickeollade mer eller mindre än de ollade? Fast föregående fråga var seriös.

Anonym sa...

samma pris men man kan tänka sig att de i vissa kretsar skapar ett mervärde. Varför skulle någon vilja veta vad jag jobbar med? Hyfsat ointressant.

RaQ sa...

Det avgör jag. Det är min blogg.

Anonym sa...

Så kan man också se det, men det gör inte jag. Jag har ett tråkigt jobb som jag kanske har gjort mig av med. Har du några preferenser när det kommer till jobb som folk har när de tramsar runt på din blogg?

RaQ sa...

Jag föredrar byggare. Det är väl inte jättekonstigt om jag undrar vem du är? Du vet ju bra mycket mer om mig än jag om dig? Du kan ju inte leva bara på sockiplasten, drygar du ut kassan med tupperware också?

Anonym sa...

Jag har sminkpartyn också, det ger en stadig inkomst. När är det ok att börja ha långkalsonger på sig, man vill ju inte börja för tidigt?

RaQ sa...

Själv har jag kryddparty med flikkizarna varje fredag över en låda vitt. Man får börja den 24 oktober. Kalasbyxor däremot får man ha året om men det visste du väl redan. Förresten ska låten vara Hold the line med Toto. Jag har inte ens börjat med jacka. Jobbar du som uteliggare?

Anonym sa...

Ni sitter och säljer salt till varandra? Så på fredag åker långkallingarna på för att inte tas av förrän i vår någon gång. Kan gå med på Toto men jag vill lobba för Africa. Om jag vore uteliggare så skulle jag redan ha börjat med långkallingar alternativt Iron Maiden-trikåer.

RaQ sa...

Kryddpartyn är såna där när man säljer såna däringa Romanticaprylar. Jag vill ha maidenkalsonger.

Anonym sa...

Det var alltså någon form av eufemism med kryddpartyn. Jag tror att maidenkalsonger är svettigt som fan plus att man riskerar blöjeksem i grenen.

RaQ sa...

Det kallas tydligen så på riktigt säger de som vet, inte jag alltså. Jag har ingen gren. Kan vi fortsätta under första inlägget nu? Börjar bli trångt här.

RaQ sa...

Eller så avslutar vi här:
Låten är spikad
http://www.youtube.com/watch?v=OCAjmuA1HDk

Lev väl Mathias, det var kul så länge det varade.

Ridå

Anonym sa...

åh, vad alla människor är tjuriga.

RaQ sa...

Jag är varken tjurig eller alla. Inte det minsta.

Anonym sa...

du får representera alla.

RaQ sa...

Nä seru, det går jag inte med på. Är låten spikad nu eller?

Anonym sa...

För sent. Nja, jag har en viss sjuklig dragning till Stayin´Alive men jag kanske skulle kunna tänka mig den här: http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw

RaQ sa...

Vad är för sent?
Den kan komma på fråga om du sjunger den och om du gör den effektfulla lilla walken vid 1:33. Annars kan du fetglömma.

Anonym sa...

Om du går med på det eller inte.
Jag kan sjunga den om jag får ha ett posse med mig och göra dansen vid 2:01 annars funkar det inte.

RaQ sa...

Kanske, om du kör den vid 3:01 också.

För sent för att inte representera alla? Du anar inte vilken galen utopi du sitter och fantiserar ihop, en värld där alla var jag? Det är så vackert att jag nästan blir tårögd.

Anonym sa...

Jag tänkte föreslå den vid 3:01, den är sexuellt provokativ samtidigt som den är traditionell. Ja det måste vara målet, en värld där alla är som en själv, eller inte, det vore crap.

RaQ sa...

Det hade varit skit, du har rätt... faktiskt.
Den vid 3:01 hade jag faktiskt redan paxat, du får ta den tre sekunder efter.

RaQ sa...

3:59 är het.

Anonym sa...

Det känns som om vi har nått konsensus angående den här låten, eller är det dansen, jag är förvirrad, det kanske går att dansa den här till vad som helst?

RaQ sa...

Den dansen, den låten. Inget annat kommer på fråga. Om dulär dig dansen utantill lovar jag att du får en fribiljett till Åbergmuseet.

Anonym sa...

det är inget att se, ja förutom lasse då och om man har tur så poppar banarne förbi. Fint att du vet var lassemuseet är. Så vi har enats om den här låten?

RaQ sa...

Jag har vänner i dina hoods. Ja, låten är spikad.

Anonym sa...

mäh, det är nästan så att dina hoods är mina hoods.

RaQ sa...

Näe, inte riktigt. Jag är där nån gång om året men då hänger jag i Torresta och inte på Romantica.

Anonym sa...

Jag tror faktiskt Romantica stängt, antagligen blev trycket för stort. Man bör inte komma hit, inte ens en gång om året.

RaQ sa...

Ja, de stängde i somras. Du och S diskuterade det. Du undrade hur hon kunde veta det. Då hade jag just varit där och sett skyltar om total utförsäljning eller nåt har jag för mig. Äh, det finns värre ställen. Känner du nån i Torresta?

Anonym sa...

gode gud, vad gör ni här? Torresta, jag tror inte det, är inte det bara ett hotell eller liknande. Nej va fan, vad gör ni här?

RaQ sa...

Det är ett gammal sommarstugeområde där folk har bott in sig och vinterbonat. De bor, jag gästar, vi badar, grillar eller köper på thaitakeawayen.

Anonym sa...

du tänker inte säga antar jag?

RaQ sa...

Säga vad?

Anonym sa...

äh, det var något innan också som tydligen försvann. Nej men va fan gör ni här?

RaQ sa...

Nu förstår jag inte riktigt vad du pratar om.
Som jag sa, de är Bålstafolk, jag hälsar bara på.

Anonym sa...

känner jag dem?

RaQ sa...

Jag vet inte, gör du det?

Anonym sa...

det där var aggressivt svarat.

RaQ sa...

Agressivt? Du har inte sett agressivt. Jag är ju fan glad idag.

Anonym sa...

Agressivt imponerar inte alls på mig, inte. inte alls, min puls rör sig inte. Känner jag dem?

RaQ sa...

Jag försöker aldrig imponera, det är bara töntar som gör det.Jag sa glad, inte agressiv. Min puls rör sig fram och tillbaka över vardagsrumsgolvet. Ibland gör den ett av dansstegen från den fina indiska låten. Den är lite roligare än din puls.

Anonym sa...

bra svar, du är kul. Jag gillar den indiska låten.

RaQ sa...

Det var snällt sagt. Jag är dålig på att ta sånt, så för syns skull rodnar jag lite en stund nu.

Anonym sa...

Du behöver inte rodna för att jag gillar den indiska låten. Jag har varit på fest idag, det var intressant, vi fick punch till kaffet, mmmmm, eller usch.

RaQ sa...

Jag rodnade för att du är hemma från en fest klockan nio och för att de bjöd på punsch... och för att jag gillar låten.

Anonym sa...

du behöver inte känna di generad för min skull, jag har varit full sedan två idag (coolt, eh?) och du skulle också gått hem nu om du varit där, det var på advokatsamfundet och vi hade gudbevars ann ramberg exakt platser från oss (ja, det kungliga "vi" blir "oss") Detsögiallafall.

RaQ sa...

Nej nu jävlar tänker jag kommentera på det översta inlägget istället.