torsdag 10 april 2008

Mella

Nu sitter jag här och grinar till Extreme home makeover igen. Dessutom till ett avsnitt jag redan sett. Döva och blinda barn, kan det bli mer gråtmilt? Jag är så blödig att jag blir mörkrädd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är likadan. Värst är det med makeoverprogram samt barnmorskeprogram ....men även Spårlöst igår fick mig att fälla en o annan tår.
Löjlig man är...

Trevlig helg!

/Louise från ett soligt vår-göteborg

RaQ sa...

Barnmorskorna har en annan effekt på mig. Jag gråter inte.. eller jo... det har jag faktiskt gjort en gång... fast det var mest för att föräldrarna var så gulliga. Annars mår jag mest illa av det programmet. Inte min grej alls. Spårlöst är definitivt gråtmaterial. Hon som åkte till Japan förra veckan o hittade sin gulliga pappa. Då grät jag. OJ.

Trevlig helg tillbaks :)

/Ont i halsen o snorig i ett soligt estockolmo.

Anonym sa...

Men visst är det fint att de får ett hus? Vilka goda människor det finns i Amerika. Jag funderar på att flytta dit. De verkar ta så bra hand om sina människor där. Och så är de ju uppenbarligen fina, omtänksamma människor. De måste ha mycket att lära oss andra. De borde aktivt sprida sin vishet i världen, tycker jag. Synas lite mer. Kanske ge en grundläggande demokratikurs till mindre bemedlade? Eller det kanske är mycket begärt - ge dem ett hus, vet ja. Jag längtar till "Extreme home makeover - the Usama edition" Hans familj behöver väl renovera sin jordhåla? Sist jag hörde nåt hade de fått nåt skadedjursangrepp...

RaQ sa...

Hellre vargen än Lumor!!!!!!!!!!
Läs: Bättre sjukförsäkring i jordhålan.